Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 137
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 85
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 653
Polecam.
Odsłon: 137
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 85
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 653
Składniki
Majonez wymieszać z mlekiem tak aby powstała kremowa konsystencja,czosnek przecisnać przez praskę,dodać resztę przypraw wymieszać.Odstawić do lodówki na kilka godzin
Majonez wymieszać z mlekiem tak aby powstała kremowa konsystencja,czosnek przecisnać przez praskę,dodać resztę przypraw wymieszać.Odstawić do lodówki na kilka godzin