Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1146
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 169
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 228
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1146
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 169
W jesienne wieczory do herbatki marzy się ciepła domowa szarlotka, ta jest id...
Odsłon: 228
Składniki
Majonez wymieszać z mlekiem tak aby powstała kremowa konsystencja,czosnek przecisnać przez praskę,dodać resztę przypraw wymieszać.Odstawić do lodówki na kilka godzin
Majonez wymieszać z mlekiem tak aby powstała kremowa konsystencja,czosnek przecisnać przez praskę,dodać resztę przypraw wymieszać.Odstawić do lodówki na kilka godzin