Dodatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 14 Ocena: 212
Dodano: 30.12.2011
Odsłon: 11277
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Wszystkie składniki należy ze sobą połączyć i sos jest gotowy do padania prosto na stół.
Wszystkie składniki należy ze sobą połączyć i sos jest gotowy do padania prosto na stół.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

adi_gryfino 21 lutego 2012Zgłoś do usunięcia
Niestety z czosnkiem trzeba bardzo uważać. Raz dałem właśnie 2 ząbki do małej miski i tydzień łaziłem z podrażnionym gardłem oraz rozstrojem żołądka. Trzeba na oko - z umiarem. Lepiej dać za mało niż przesadzić ;)0 Kto głosował? | Odpowiedz

glim93 18 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
Sos calkiem niezly, choc znam jego smaczniejsza ( wedlug mnie ) wersje. Zamiast smietany uzywamy jogurtu greckiego, zamiast samego oregano - ziol prowansalskich oraz dodajemy tez szczypte cukru :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

glim93 18 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
Sos calkiem niezly, choc znam jego smaczniejsza wersje. Zamiast smietany - jogurt grecki, zamiast samego oregano - ziola prowansalskie oraz szczypta cukru :)1 Kto głosował? | Odpowiedz