Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8623
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3057
Polecam.
Odsłon: 1852
Polecam.
Odsłon: 536
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8623
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3057
Polecam.
Odsłon: 1852
Polecam.
Odsłon: 536
Składniki
Mrożone warzywa gotować ok. 12 min. W niewielkiej ilości wody. Gdy staną się już miękkie, przelać na sito i odstawić na chwilkę. Następnie przełożyć do miseczki i wymieszać z majonezem. Doprawić do smaku.