Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sos jest uniwersalny, można go używać zarówno na zimno jak i na gorąco, jako keczup, a także jako dodatek do różnych sosów.
Zapiekane naleśniki z mięsem mielonym, fasolą i warzywami, podane z salsą pom...
Odsłon: 1553
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 589
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 824
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 198
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 589
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 824
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 198
Składniki
Oczyszczone i pokrojone warzywa przekręcić przez maszynkę z drobnym sitkiem, przełożyć do garnka teflonowego. Dodać resztę składników, dokładnie wymieszać. Gotować ok. 30 minut. Złożyć do słoików, pasteryzować 15 minut.
Oczyszczone i pokrojone warzywa przekręcić przez maszynkę z drobnym sitkiem, przełożyć do garnka teflonowego. Dodać resztę składników, dokładnie wymieszać. Gotować ok. 30 minut. Złożyć do słoików, pasteryzować 15 minut.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Surówka coleslaw z białej i czerwonej kapusty
Dodatki
Sos pomidorowy do pizzy
Dodatki
Ziemniaki z kapustą kiszoną
Dodatki
Lukier cytrynowy
Surówka coleslaw z białej i czerwonej kapusty
Surówka Coleslaw z białej i czerwonej kapusty z dodatkiem marchewki i czerwon...
Odsłon: 314
Sos pomidorowy do pizzy
Idealny sos na pizzę i do pizzy. Mój ulubiony.
Odsłon: 272