Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sos jest uniwersalny, można go używać zarówno na zimno jak i na gorąco, jako keczup, a także jako dodatek do różnych sosów.
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 306
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1650
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 306
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1650
Składniki
Oczyszczone i pokrojone warzywa przekręcić przez maszynkę z drobnym sitkiem, przełożyć do garnka teflonowego. Dodać resztę składników, dokładnie wymieszać. Gotować ok. 30 minut. Złożyć do słoików, pasteryzować 15 minut.
Oczyszczone i pokrojone warzywa przekręcić przez maszynkę z drobnym sitkiem, przełożyć do garnka teflonowego. Dodać resztę składników, dokładnie wymieszać. Gotować ok. 30 minut. Złożyć do słoików, pasteryzować 15 minut.