Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sos jest uniwersalny, można go używać zarówno na zimno jak i na gorąco, jako keczup, a także jako dodatek do różnych sosów.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 380
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2248
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1000
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 380
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2248
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1000
Składniki
Oczyszczone i pokrojone warzywa przekręcić przez maszynkę z drobnym sitkiem, przełożyć do garnka teflonowego. Dodać resztę składników, dokładnie wymieszać. Gotować ok. 30 minut. Złożyć do słoików, pasteryzować 15 minut.
Oczyszczone i pokrojone warzywa przekręcić przez maszynkę z drobnym sitkiem, przełożyć do garnka teflonowego. Dodać resztę składników, dokładnie wymieszać. Gotować ok. 30 minut. Złożyć do słoików, pasteryzować 15 minut.