Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sos jest uniwersalny, można go używać zarówno na zimno jak i na gorąco, jako keczup, a także jako dodatek do różnych sosów.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1608
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 623
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1608
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 623
Składniki
Oczyszczone i pokrojone warzywa przekręcić przez maszynkę z drobnym sitkiem, przełożyć do garnka teflonowego. Dodać resztę składników, dokładnie wymieszać. Gotować ok. 30 minut. Złożyć do słoików, pasteryzować 15 minut.
Oczyszczone i pokrojone warzywa przekręcić przez maszynkę z drobnym sitkiem, przełożyć do garnka teflonowego. Dodać resztę składników, dokładnie wymieszać. Gotować ok. 30 minut. Złożyć do słoików, pasteryzować 15 minut.