Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tatarski doskonale smakuje z jajkami, z pieczonym mięsem na zimno i wędlin.
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 153
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 90
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 153
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 90
Składniki
Jaja gotujemy na twardo , obieramy i drobno siekamy. Przełożyć do miseczki. Ogórki kroimy w drobną kostkę, dodajemy grzybki i szczypiorek. Przekładamy do jajek.
Chrzan lub odrobinę musztardy mieszamy z pozostałymi składnikami i z majonezem. Doprawiamy do smaku cukrem pudrem, pieprzem i solą.