Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tatarski doskonale smakuje z jajkami, z pieczonym mięsem na zimno i wędlin.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 811
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8876
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10499
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4738
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 811
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8876
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10499
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4738
Składniki
Jaja gotujemy na twardo , obieramy i drobno siekamy. Przełożyć do miseczki. Ogórki kroimy w drobną kostkę, dodajemy grzybki i szczypiorek. Przekładamy do jajek.
Chrzan lub odrobinę musztardy mieszamy z pozostałymi składnikami i z majonezem. Doprawiamy do smaku cukrem pudrem, pieprzem i solą.