Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tatarski doskonale smakuje z jajkami, z pieczonym mięsem na zimno i wędlin.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1799
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1564
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1532
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1961
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1799
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1564
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1532
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1961
Składniki
Jaja gotujemy na twardo , obieramy i drobno siekamy. Przełożyć do miseczki. Ogórki kroimy w drobną kostkę, dodajemy grzybki i szczypiorek. Przekładamy do jajek.
Chrzan lub odrobinę musztardy mieszamy z pozostałymi składnikami i z majonezem. Doprawiamy do smaku cukrem pudrem, pieprzem i solą.