Do góry

Dodatki Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewka i ogórkiem

Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewka i ogórkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 155

Dodano:

Odsłon: 5361

Bardzo szybka suróweczka idealna jako dodatek do obiadu.
Reklama
Reklama
Surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewka i ogórkiem

Przygotowanie

  1. Kapustę pekińska pokroić drobno.

  2. Ogórka zetrzeć na tarce, posolić i wycisnać nadmiar soku.

  3. Rzodkiewkę zetrzeć na tej samej tarce co ogórka.

  4. Dodać śmietanę, majonez troszkę musztardy. Wymieszać, doprawić, sola, pieprzem do smaku. Na wierzch można posypać koperkiem.

    SMACZNEGO!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń