Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka suróweczka idealna jako dodatek do obiadu.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Kapustę pekińska pokroić drobno.
Ogórka zetrzeć na tarce, posolić i wycisnać nadmiar soku.
Rzodkiewkę zetrzeć na tej samej tarce co ogórka.
Dodać śmietanę, majonez troszkę musztardy. Wymieszać, doprawić, sola, pieprzem do smaku. Na wierzch można posypać koperkiem. SMACZNEGO!!!