Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka suróweczka idealna jako dodatek do obiadu.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4443
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1449
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 391
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4443
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1449
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 391
Składniki
Kapustę pekińska pokroić drobno.
Ogórka zetrzeć na tarce, posolić i wycisnać nadmiar soku.
Rzodkiewkę zetrzeć na tej samej tarce co ogórka.
Dodać śmietanę, majonez troszkę musztardy. Wymieszać, doprawić, sola, pieprzem do smaku. Na wierzch można posypać koperkiem. SMACZNEGO!!!