Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arbuz w parze z cebulą to bardzo smaczne danie Dodatek kopru nadje całości wiosennego zapachu. Potrawa może stanowić samodzielne danie jest sycąca, smaczna, zdrowa, prosta w przygotowaniu. Spokojnie można je wziąć do pracy, na trening i grilla.Stanowić będzie orzeźwiający posiłek.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Cebulę kroimy drobno. Ocet i sos balsamiczny dodajemy do cebuli i mieszamy. Odstawiamy na krótką chwilę.
Arbuza (najlepiej schłodzonego w lodówce) kroimy w kostkę średniej wielkości. Wrzucamy do miski dodajemy pokrojoną cebulkę i delikatnie mieszamy. Wykładamy na talerz lub miseczkę. Dekorujemy koprem. I gotowe. Smacznego. Najlepiej smakuje w gorące dni prosto z lodówki.