Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arbuz w parze z cebulą to bardzo smaczne danie Dodatek kopru nadje całości wiosennego zapachu. Potrawa może stanowić samodzielne danie jest sycąca, smaczna, zdrowa, prosta w przygotowaniu. Spokojnie można je wziąć do pracy, na trening i grilla.Stanowić będzie orzeźwiający posiłek.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19878
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 488
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 503
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6913
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243081
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19878
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 488
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 503
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6913
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243081
Składniki
Cebulę kroimy drobno. Ocet i sos balsamiczny dodajemy do cebuli i mieszamy. Odstawiamy na krótką chwilę.
Arbuza (najlepiej schłodzonego w lodówce) kroimy w kostkę średniej wielkości. Wrzucamy do miski dodajemy pokrojoną cebulkę i delikatnie mieszamy. Wykładamy na talerz lub miseczkę. Dekorujemy koprem. I gotowe. Smacznego. Najlepiej smakuje w gorące dni prosto z lodówki.