Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 29
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1536
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 221
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 29
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1536
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 221
Składniki
Awokado opłucz, osusz, przekrój na pół, nie obieraj, usuń pestkę, polej miąższ sokiem z cytryny, aby nie ściemniał. Krewetki przełóż na sitko, przelej wrzątkiem, dokładnie odcedź, przełóż do miseczki, obficie skrop sokiem z cytryny, przypraw solą i pieprzem do smaku, starannie wymieszaj. Krewetkami napełnij awokado (wgłębienia po wyjętych pestkach), skrop pozostałym sosem, udekoruj zieleniną. Smacznego!