Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 725
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1488
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6022
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8895
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 725
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1488
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6022
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8895
Składniki
Awokado opłucz, osusz, przekrój na pół, nie obieraj, usuń pestkę, polej miąższ sokiem z cytryny, aby nie ściemniał. Krewetki przełóż na sitko, przelej wrzątkiem, dokładnie odcedź, przełóż do miseczki, obficie skrop sokiem z cytryny, przypraw solą i pieprzem do smaku, starannie wymieszaj. Krewetkami napełnij awokado (wgłębienia po wyjętych pestkach), skrop pozostałym sosem, udekoruj zieleniną. Smacznego!