Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne danie, polecam szczególnie na zimę.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2562
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 445
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2562
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 445
Składniki
Na mocno rozgrzanym oleju podsmażyć cebulę i czosnek drobno posiekany. Do garnka wlać wywar, ziemniaki pokrojone w kostkę, podsmażoną cebulę, czosnek, brokuły i gotować około pół godziny. Dodać starty żółty ser i mleko. Jeśli mamy blender miksujemy zupę tak aby uzyskała odpowiednią konsystencję. Jeśli nie - jeszcze chwilę gotujemy mieszając.