Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne danie, polecam szczególnie na zimę.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34121
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1298
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34121
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1298
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Składniki
Na mocno rozgrzanym oleju podsmażyć cebulę i czosnek drobno posiekany. Do garnka wlać wywar, ziemniaki pokrojone w kostkę, podsmażoną cebulę, czosnek, brokuły i gotować około pół godziny. Dodać starty żółty ser i mleko. Jeśli mamy blender miksujemy zupę tak aby uzyskała odpowiednią konsystencję. Jeśli nie - jeszcze chwilę gotujemy mieszając.