Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne danie, polecam szczególnie na zimę.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8210
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 434
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8210
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 434
Składniki
Na mocno rozgrzanym oleju podsmażyć cebulę i czosnek drobno posiekany. Do garnka wlać wywar, ziemniaki pokrojone w kostkę, podsmażoną cebulę, czosnek, brokuły i gotować około pół godziny. Dodać starty żółty ser i mleko. Jeśli mamy blender miksujemy zupę tak aby uzyskała odpowiednią konsystencję. Jeśli nie - jeszcze chwilę gotujemy mieszając.