Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1260
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 262
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2260
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1260
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 262
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2260
Składniki
Mięso mielone dobrze wyrabiamy z dodatkiem jajka, bułki, bułki tartej i przypraw. Formujemy płaskie burgery i smażymy je z obydwu stron na rozgrzanym oleju. Pod koniec smażenia na każdym burgerze układamy plaster cebuli i plaster żółtego sera. Smażymy je dodatkowe 3 minuty, zdejmujemy z ognia, przykrywamy pokrywką i odstawiamy na kolejne 3 minuty. Burgery podajemy na podpieczonej bułce z sałatą lodową, plastrami pomidora, ogórka, ketchupem i majonezem.