Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
krążki są doskonałe jako przekąska,np.zamiast czipsów
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4164
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11407
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6532
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5493
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13557
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5346
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4164
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11407
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6532
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5493
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13557
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5346
Składniki
Zrobić gęste ciasto naleśnikowe,można przyprawić np.papryką.
Dużą cebulę pokroić w grube krążki,porozdzielać warstwy.
Obtaczać w cieście,następnie w bułce tartej,usmażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Osączyć na papierowym ręczniku.