Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4225
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416715
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4225
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416715
Składniki
Wyjąć z opakowania płaty zamrożonego ciasta francuskiego, porozdzielać. Każdy płat przepołowić. Położyć na opłukanej wodą blasze do pieczenia i zostawić do całkowitego rozmrożenia.
Już przybrane ciastka zostawić jeszcze na blasze na leżakowanie na 10-15 minut przed pieczeniem.
Piec na środkowym poziomie piekarnika w temperaturze 225 C