Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 654
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1866
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 406
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 654
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1866
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 406
Składniki
Wyjąć z opakowania płaty zamrożonego ciasta francuskiego, porozdzielać. Każdy płat przepołowić. Położyć na opłukanej wodą blasze do pieczenia i zostawić do całkowitego rozmrożenia.
Już przybrane ciastka zostawić jeszcze na blasze na leżakowanie na 10-15 minut przed pieczeniem.
Piec na środkowym poziomie piekarnika w temperaturze 225 C