Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 293
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25656
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 293
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25656
Składniki
Wyjąć z opakowania płaty zamrożonego ciasta francuskiego, porozdzielać. Każdy płat przepołowić. Położyć na opłukanej wodą blasze do pieczenia i zostawić do całkowitego rozmrożenia.
Już przybrane ciastka zostawić jeszcze na blasze na leżakowanie na 10-15 minut przed pieczeniem.
Piec na środkowym poziomie piekarnika w temperaturze 225 C