Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli ktoś lubi frytki a wie, że są nie zdrowe może spróbować ważywnych frytek, które są smaczne i proste
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 108
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 206
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1275
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 108
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 206
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1275
Składniki
Olej podgrzej na patelni (najlepiej ryżowy lub lniany bo zawiera on dużo kwasów omega i witamin), wrzuć plasterki cukini i piecz do 5 minut, po upieczeniu odsącz i lekko posól. Takie frytki nadają się do mięs, rym i jako przystawki.