Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na kolacje i spotkanie ze znajomymi
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93428
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2605
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3465
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1566
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2238
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93428
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2605
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3465
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1566
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2238
Składniki
Filety usmazyć w jajku i mące. Wyłorzyć na półmisek.
Zalewa : Na patelni przesmażyć cebulę z papryką. Dodać pokrojone ogórki . Zalać wodą i olejem. Wrzycić ziele angielskie, cuier, sól i ocet. Dodac przecier . Całość zagotować dopirawić pieprzem. Ostudzić. Przygotpwane wcześniej fillety zalać zimną zalewą. Smacznego
Do zalewy można dodać trochę czosnku , pieczarek i np. kukurydzy- dowolność