Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na kolacje i spotkanie ze znajomymi
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 558
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Filety usmazyć w jajku i mące. Wyłorzyć na półmisek.
Zalewa : Na patelni przesmażyć cebulę z papryką. Dodać pokrojone ogórki . Zalać wodą i olejem. Wrzycić ziele angielskie, cuier, sól i ocet. Dodac przecier . Całość zagotować dopirawić pieprzem. Ostudzić. Przygotpwane wcześniej fillety zalać zimną zalewą. Smacznego
Do zalewy można dodać trochę czosnku , pieczarek i np. kukurydzy- dowolność