Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 34 Ocena: 2623
Dodano: 27.05.2008
Odsłon: 42879
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Pokrój pomidory i posiekaj pietruszkę. Ser pokrój na małe kawałeczki. Wszystko wrzuć do garnka i pomieszaj ze szczyptą soli i pieprzu. W pieczarkach wydrąż otwory i włóż do nich nadzienie. Całość polej oliwą z oliwek. Następnie grilluj ok 10-15 min, aż ser się roztopi i pieczarki nie będą surowe. Smacznego :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

skibamax 27 maja 2009Zgłoś do usunięcia
zgadzam się!! pieczarki pyszne tylko zamiast pietruszki musi być bazylia!! ja robiłam na grillu PYCHA5 Kto głosował? | Odpowiedz

clyde 26 maja 2009Zgłoś do usunięcia
właśnie je zrobiłam, świetna wegetariańska przekąska na kolację :) mała modyfikacja: czosnek i bazylia zamiast pietruszki. aha i jeszcze piekłam je w żaroodpornym naczyniu ok. 20 minut, na dolnych półkach piekarnika - na drugą połowę przykryłam naczynie i wtedy pieczarki szybko zmiękły :)) pycha!!0 Kto głosował? | Odpowiedz

Anetta 09 maja 2009Zgłoś do usunięcia
Super przepis napewno wypróbuję dodałam do ulubionych!!8 Kto głosował? | Odpowiedz

marcowa4 02 czerwca 2008Zgłoś do usunięcia
Jesteś mistrzyną!! :) A do tego, podobnie jak ja - lubisz pomidorki!! :) Pozdrawiam!8 Kto głosował? | Odpowiedz

tori 28 maja 2008Zgłoś do usunięcia
trzeba dokładnie wyciąć nóżki8 Kto głosował? | Odpowiedz