Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne w sezonie grillowym :) Po sezonie można robić w piekarniku.
pierś z plastrami chorzio i mocarella warzywa ryz
Odsłon: 27
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 1058
Przepis dnia
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 79
pierś z plastrami chorzio i mocarella warzywa ryz
Odsłon: 27
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 1058
Przepis dnia
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 79
Składniki
Pokrój pomidory i posiekaj pietruszkę. Ser pokrój na małe kawałeczki. Wszystko wrzuć do garnka i pomieszaj ze szczyptą soli i pieprzu. W pieczarkach wydrąż otwory i włóż do nich nadzienie. Całość polej oliwą z oliwek. Następnie grilluj ok 10-15 min, aż ser się roztopi i pieczarki nie będą surowe. Smacznego :)