Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne w sezonie grillowym :) Po sezonie można robić w piekarniku.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12810
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
Pokrój pomidory i posiekaj pietruszkę. Ser pokrój na małe kawałeczki. Wszystko wrzuć do garnka i pomieszaj ze szczyptą soli i pieprzu. W pieczarkach wydrąż otwory i włóż do nich nadzienie. Całość polej oliwą z oliwek. Następnie grilluj ok 10-15 min, aż ser się roztopi i pieczarki nie będą surowe. Smacznego :)