Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre i łatwe w przygotowaniu
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 444
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 170
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 444
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 170
Przepis dnia
Składniki
Pokrojoną cebulę w piurka i pieczarki dusić na oleju około 20 minut. Póżniej dodać paprykę pokrojoną w kostkę, i na końcu parówki pokrojone na plasterki grubości 0,5 cm. Następnie dać przecier i dusić do miękkości, doprawić przyprawami. Wszystko można podlać trochę wodą.