Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze rozwiązania są zawsze najlepsze. Ta zasada sprawdza się nawet w tak przyziemnych sprawach jak koreczki na imprezę ;-)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
Oliwki odsączamy z zalewy, pomidorki myjemy i odsączamy na ręczniku papierowym.
Mini-mozzarellę i pomidorki przekrawamy na pół.
Składniki nadziewamy na wykałaczki w kolejności: oliwka – mozzarella – pomidor, tak by oliwka była na górze, a płaska część pomidora na dole. Składniki nadziewajcie tak, by końcówka wykałaczki za którą będziecie chwytać była czysta – oliwki pięknie barwią wykałaczkę na czarno ;-P
Układamy na talerzu np. wokół miseczki z sosem. Gotowe!