Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przekąska nie trudna w przygotowaniu,a naprawde smaczna.Polecam,zrobiłam ostatnio i naprawde dobre.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1183
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1183
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
Składniki
jajka ugotować na twardo.Nastepnie obrać przekroic na połowki,wyjać żołtka.bialka odłozyc na talerzyk.Przygotowujemy farsz.Żoltka ucieramy ze smietaną,dodajemy odsączone drobno pokrojone pieczarki.,przyprawiamy,wyrabiamy na jednolitą mase.
Nadziewamy białka,formując zgrabne kopczyki.Można wedlug uznania udekorować papryką lub szczypiorkiem.