Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przekąska nie trudna w przygotowaniu,a naprawde smaczna.Polecam,zrobiłam ostatnio i naprawde dobre.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1608
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232023
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5094
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1608
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232023
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5094
Składniki
jajka ugotować na twardo.Nastepnie obrać przekroic na połowki,wyjać żołtka.bialka odłozyc na talerzyk.Przygotowujemy farsz.Żoltka ucieramy ze smietaną,dodajemy odsączone drobno pokrojone pieczarki.,przyprawiamy,wyrabiamy na jednolitą mase.
Nadziewamy białka,formując zgrabne kopczyki.Można wedlug uznania udekorować papryką lub szczypiorkiem.