Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przekąska nie trudna w przygotowaniu,a naprawde smaczna.Polecam,zrobiłam ostatnio i naprawde dobre.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7450
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2375
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7450
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2375
Składniki
jajka ugotować na twardo.Nastepnie obrać przekroic na połowki,wyjać żołtka.bialka odłozyc na talerzyk.Przygotowujemy farsz.Żoltka ucieramy ze smietaną,dodajemy odsączone drobno pokrojone pieczarki.,przyprawiamy,wyrabiamy na jednolitą mase.
Nadziewamy białka,formując zgrabne kopczyki.Można wedlug uznania udekorować papryką lub szczypiorkiem.