Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35689
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6003
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35689
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6003
        
        
                Składniki
Jajka ugotować na twardo, przeciąć wzdłuż na pół. Żółtka odłożyć do dwóch miseczek.Do jednej dodać pokrojonego drobno łososia i koperek, wymieszać widelcem na jednolitą masę, dodać majonez - szprycą nakładać do białek
Pieczarki drobno pokroić i podsmażyć. Do drugiej miski dodać pieczarki, pietruszkę, ciut musztardy i majonez - wymieszać na jednolitą masę - szprycą nakładać do białek