Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 995
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 860
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12642
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 995
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 860
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12642
Składniki
Jajka ugotować na twardo, przeciąć wzdłuż na pół. Żółtka odłożyć do dwóch miseczek.Do jednej dodać pokrojonego drobno łososia i koperek, wymieszać widelcem na jednolitą masę, dodać majonez - szprycą nakładać do białek
Pieczarki drobno pokroić i podsmażyć. Do drugiej miski dodać pieczarki, pietruszkę, ciut musztardy i majonez - wymieszać na jednolitą masę - szprycą nakładać do białek