Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 250
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 452
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 473
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 250
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 452
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 473
Składniki
Jajka ugotować na twardo, przeciąć wzdłuż na pół. Żółtka odłożyć do dwóch miseczek.Do jednej dodać pokrojonego drobno łososia i koperek, wymieszać widelcem na jednolitą masę, dodać majonez - szprycą nakładać do białek
Pieczarki drobno pokroić i podsmażyć. Do drugiej miski dodać pieczarki, pietruszkę, ciut musztardy i majonez - wymieszać na jednolitą masę - szprycą nakładać do białek