Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
RADA: do masy łososiowej można dodać ¼ łyżeczki skórki otartej z cytryny
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9639
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5818
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9639
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Składniki
Jajka poprzekrawaj na pół, delikatnie wyjmij żółtka. Przełóż żółtka do miseczki, dodaj łososia i twarożek. Zmiksuj blenderem na gładką pastę. Dopraw solą i pieprzem, dodaj szczypiorek i wymieszaj.
Przykryj miskę folią spożywczą, odstaw do lodówki na 30 minut do schłodzenia. Do każdego białka, w miejsce po żółtku, włóż porcję kremu łososiowego. Udekoruj koperkiem, układaj jajka na półmisku.