Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak tych jajek jest "obłędny:
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13782
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1586
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15369
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6278
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13782
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1586
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15369
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6278
Składniki
Jajka gotuję 20min. w osolonej wodzie, żeby dobrze się obierały. Po ugotowaniu, obieram i kroje na pół żeby w miarę szybko ostygły.
Czosnek wyciskam przez praskę, mieszam z majonezem i dodaję szczyptę soli. Tak przygotowany "sos czosnkowo majonezowy" wykładam na połówki jajek i posypuję pieprzem ziołowym i jak ktoś lubi to świeżym koperkiem.
Tak przygotowane jaja układam na talerzu do jajek i gotowe. Smacznego!!!