Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak tych jajek jest "obłędny:
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 935
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2807
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 935
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2807
Składniki
Jajka gotuję 20min. w osolonej wodzie, żeby dobrze się obierały. Po ugotowaniu, obieram i kroje na pół żeby w miarę szybko ostygły.
Czosnek wyciskam przez praskę, mieszam z majonezem i dodaję szczyptę soli. Tak przygotowany "sos czosnkowo majonezowy" wykładam na połówki jajek i posypuję pieprzem ziołowym i jak ktoś lubi to świeżym koperkiem.
Tak przygotowane jaja układam na talerzu do jajek i gotowe. Smacznego!!!