Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak tych jajek jest "obłędny:
Puszyste, smaczne pączki na każdą okazję w ciągu całego roku.
Odsłon: 288
Pyszna, sycąca lasagne, w której znajdziemy mielone mięso wieprzowo-wołowe, s...
Odsłon: 50
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 515
Przepis na pączki domowe z 1 kg mąki to klasyczny sposób na przygotowanie sło...
Odsłon: 76011
Puszyste, smaczne pączki na każdą okazję w ciągu całego roku.
Odsłon: 288
Pyszna, sycąca lasagne, w której znajdziemy mielone mięso wieprzowo-wołowe, s...
Odsłon: 50
W takim wydaniu wątróbka zasmakuje nawet tym, którzy za nią nie przepadają. P...
Odsłon: 515
Przepis na pączki domowe z 1 kg mąki to klasyczny sposób na przygotowanie sło...
Odsłon: 76011
Składniki
Jajka gotuję 20min. w osolonej wodzie, żeby dobrze się obierały. Po ugotowaniu, obieram i kroje na pół żeby w miarę szybko ostygły.
Czosnek wyciskam przez praskę, mieszam z majonezem i dodaję szczyptę soli. Tak przygotowany "sos czosnkowo majonezowy" wykładam na połówki jajek i posypuję pieprzem ziołowym i jak ktoś lubi to świeżym koperkiem.
Tak przygotowane jaja układam na talerzu do jajek i gotowe. Smacznego!!!