Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu, tanie i szybkie a efekt wizualny bardzo ładny. Łączy ze sobą trzy inne przystawki podawane osobno na stół w jedno, czyli oszczędność miejsca na stole.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 230
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2839
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 230
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2839
Składniki
Jajka ugotować na twardo a następnie obtać ze skorup i przekroić wzdłóż na pół. Jak jajka będą się gotować plastry szynki posmarować po całej powierzchni majonezem. Na plastry szynki połóżyć połówkę jajka i posypać przyprawami(bazylia, papryka chili, imbir;jak kto uważa), nastepnie połówkę jajka zawinąć plastrem szynki. Jak już jajka zawinięte są w szynce to w poprzek owinąć plastrami marynowaną papryką i poprzek poziomo przebić wykałaczką.