Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu, tanie i szybkie a efekt wizualny bardzo ładny. Łączy ze sobą trzy inne przystawki podawane osobno na stół w jedno, czyli oszczędność miejsca na stole.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 142
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13321
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2627
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3781
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 142
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13321
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2627
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3781
Składniki
Jajka ugotować na twardo a następnie obtać ze skorup i przekroić wzdłóż na pół. Jak jajka będą się gotować plastry szynki posmarować po całej powierzchni majonezem. Na plastry szynki połóżyć połówkę jajka i posypać przyprawami(bazylia, papryka chili, imbir;jak kto uważa), nastepnie połówkę jajka zawinąć plastrem szynki. Jak już jajka zawinięte są w szynce to w poprzek owinąć plastrami marynowaną papryką i poprzek poziomo przebić wykałaczką.