Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
mieso jajka namoczona bułkie posiekana cebulkie i czosne wrzucamy do naczynia papryke kroimy na drobno i dokładamy do miesa , pieczarki podsmazamy ,pietruszkie siekamy i wrzucamy do reszty składników dodajemy do mieska na koniec przyprawy do smaku i bułkie tarta
wyrabiamy jak na kotlety ja dodaje zawsze kostke rosołową. wyrobioną mase przekładamy do keksówki przykrywamy folia aluminiowa i pieczemy godzine z tym ze 15 min przed koncem zdejmujemy folie zeby nam sie ładnie zrómieniło ja zawsze zostawiam w piekarniku az wystygnie piczemy w temperaturze 180 stopni