Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4604
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12432
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5690
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7059
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4604
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12432
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5690
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7059
Składniki
mieso jajka namoczona bułkie posiekana cebulkie i czosne wrzucamy do naczynia papryke kroimy na drobno i dokładamy do miesa , pieczarki podsmazamy ,pietruszkie siekamy i wrzucamy do reszty składników dodajemy do mieska na koniec przyprawy do smaku i bułkie tarta
wyrabiamy jak na kotlety ja dodaje zawsze kostke rosołową. wyrobioną mase przekładamy do keksówki przykrywamy folia aluminiowa i pieczemy godzine z tym ze 15 min przed koncem zdejmujemy folie zeby nam sie ładnie zrómieniło ja zawsze zostawiam w piekarniku az wystygnie piczemy w temperaturze 180 stopni