Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20339
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 354
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1054
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1319
Białostocki amant to bogate w smaku ciasto kakaowo-kawowe przełożone delikatn...
Odsłon: 20339
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 354
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1054
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1319
Składniki
Kurczaka kroimy w niedużą kostkę lub cienkie paseczki. Czosnek miażdżymy, dodajemy niecałą łyżkę vegety, mieszamy, dodajemy mięso, mieszamy. Na godzinę wkładamy do lodówki. jajka mąkę i majonez dokladnie mieszamy z reszta vegety by powstalo gladkie ciasto. Mieso mieszamy z ciastem i lyzka nakladamy na patelnia z rozgrzanym olejem formujac kotlety. Smazymy na niewielkim ogniu az sie zrumienia. Mozna urozmaicic dodajac podsmazona cebulke, pieczarki, koperek lub zolty ser