Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8008
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 348
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3457
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 626
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8008
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 348
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3457
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 626
Składniki
Kurczaka kroimy w niedużą kostkę lub cienkie paseczki. Czosnek miażdżymy, dodajemy niecałą łyżkę vegety, mieszamy, dodajemy mięso, mieszamy. Na godzinę wkładamy do lodówki. jajka mąkę i majonez dokladnie mieszamy z reszta vegety by powstalo gladkie ciasto. Mieso mieszamy z ciastem i lyzka nakladamy na patelnia z rozgrzanym olejem formujac kotlety. Smazymy na niewielkim ogniu az sie zrumienia. Mozna urozmaicic dodajac podsmazona cebulke, pieczarki, koperek lub zolty ser