Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli jak ze zwykłej parówki zrobić coś zjadliwego. Po usmażeniu można zamrozić i sprawdza się rewelacyjnie w razie niespodziewanych gości czy wcześniejszego powrotu głodnego dziecka ze szkoły :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7869
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3106
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7869
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3106
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 593
Składniki
Jajka wbić do talerza, dodać odrobinkę wody i roztrzepać. Na drugim talerzu wysypać bułkę tartą. Parówki obrać z folii i przekroić na pół. Na każdym naleśniku układać plasterki sera żółtego (na szerokość parówki). Na początku naleśnika położyć parówkę i zwijać do połowy. Następnie podwinąć brzegi do środka i naleśnika zwinąć do końca. Tak powstałe krokiety dwukrotnie panierować w jajku i bułce i kłaść na gorący tłuszcz (stroną połączoną do dołu). Smażyć na małym ogniu, aż się zarumienią ze wszystkich stron.