Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli jak ze zwykłej parówki zrobić coś zjadliwego. Po usmażeniu można zamrozić i sprawdza się rewelacyjnie w razie niespodziewanych gości czy wcześniejszego powrotu głodnego dziecka ze szkoły :)
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 367
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54804
Rzadko już teraz robię i jadam słodkości. Niedawno jednak udało mi się odtwor...
Odsłon: 2978
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 367
Sernik rosyjski to bardzo puszysty sernik w którym do masy serowej dodaje się...
Odsłon: 54804
Rzadko już teraz robię i jadam słodkości. Niedawno jednak udało mi się odtwor...
Odsłon: 2978
Składniki
Jajka wbić do talerza, dodać odrobinkę wody i roztrzepać. Na drugim talerzu wysypać bułkę tartą. Parówki obrać z folii i przekroić na pół. Na każdym naleśniku układać plasterki sera żółtego (na szerokość parówki). Na początku naleśnika położyć parówkę i zwijać do połowy. Następnie podwinąć brzegi do środka i naleśnika zwinąć do końca. Tak powstałe krokiety dwukrotnie panierować w jajku i bułce i kłaść na gorący tłuszcz (stroną połączoną do dołu). Smażyć na małym ogniu, aż się zarumienią ze wszystkich stron.