Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko,smacznie,zdrowo
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 27
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3511
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 114
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 27
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3511
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 114
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 839
Składniki
Brokuly oplukac,podzielic na rozyczk.Wrzucic na gotujaca sie i osolona wode.Gotowac of 3 do 6 minut.Odcedzic,Przeplukac bardzo zimna woda.Rozgniesc widelcem.Wazystkie warzywa pokroic,marchew zetrzec na tarce o malych oczkach.
Cebulke,selera naciowego i czosnek zeszklic na olivie.Dodac pozostale warzywa.Dusic na wolnym ogniu,doprawic sola i pieprzem.Podlac troszke wody i pozostawic do odparowania.Warzywa musza byc miekkie.Brokuly polaczyc z warzywami,dodac jajko,pokruszona fete oraz brokuly. Wszystko przyprawić.
Mase przelorzyc do foremek .Piec na zlory kolor w temperature 180 stopni przez 25-30 minut.
Masę można uformować jak zwykle kotlety ,obtoczyc w bulce i usmażyć. Ja na zdjeciu-usmazone na palelni teflonowej