Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 361
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 383
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 820
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 361
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 383
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 820
Składniki
Jaja ugotowac na twardo.Dolna czesc jaja obciac,gorna rowniez.Ostroznie wyjac zoltko,wlozyc do miski.
Zoltka wymieszac z Balsamico,sola i pieprzem.Powoli dodac olej az powstanie masa a la majonez.
Krabki wymieszac z masa i pietruszka,napelnic jaja,nalozyc obciety kapelusik.
Podawac z pieczywem toastowym.