Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienicie smakują z chlebem posmarowanym smalcem.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 198
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 322
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 198
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 322
Składniki
Ogórki namocz w zimnej wodzie. Zagotuj 2,5 l wody, dodaj 2,5 łyżki soli. Do słoja włóż ogórki, wsyp gorczycę, ziele, liść, koper i liście chrzanu oraz czosnek. Zalej gorącą wodą z solą, by przykryła ogórki i przyprawy.