Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienicie smakują z chlebem posmarowanym smalcem.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Ogórki namocz w zimnej wodzie. Zagotuj 2,5 l wody, dodaj 2,5 łyżki soli. Do słoja włóż ogórki, wsyp gorczycę, ziele, liść, koper i liście chrzanu oraz czosnek. Zalej gorącą wodą z solą, by przykryła ogórki i przyprawy.