Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najulubieńsze danie dla niejadka jakiego dane mi było wychować.Moją córcię.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2777
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1306
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 756
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 105
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2777
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1306
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 756
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 105
Składniki
Parówki kroimy na połowę wzdłuż, połówki na połowę - powstanie z jednej strony wypukły a z drugiej płaski kształt, natnij ją jeszcze na końcach ( z dwóch stron) dwa razy - powstaną 3 nogi po każdej stronie.Na rozgrzanej margarynie smażymy parówki z jednej i drugiej strony posypać papryką ( szybciej nabiorą koloru i się zasmażą). Naprawdę nie ma się co bać papryki dzieciaki ją lubią - jest w ketchupie.