Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najulubieńsze danie dla niejadka jakiego dane mi było wychować.Moją córcię.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1581
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 931
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1581
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 931
Składniki
Parówki kroimy na połowę wzdłuż, połówki na połowę - powstanie z jednej strony wypukły a z drugiej płaski kształt, natnij ją jeszcze na końcach ( z dwóch stron) dwa razy - powstaną 3 nogi po każdej stronie.Na rozgrzanej margarynie smażymy parówki z jednej i drugiej strony posypać papryką ( szybciej nabiorą koloru i się zasmażą). Naprawdę nie ma się co bać papryki dzieciaki ją lubią - jest w ketchupie.