Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najulubieńsze danie dla niejadka jakiego dane mi było wychować.Moją córcię.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 721
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1483
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6016
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8893
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 721
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1483
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6016
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8893
Składniki
Parówki kroimy na połowę wzdłuż, połówki na połowę - powstanie z jednej strony wypukły a z drugiej płaski kształt, natnij ją jeszcze na końcach ( z dwóch stron) dwa razy - powstaną 3 nogi po każdej stronie.Na rozgrzanej margarynie smażymy parówki z jednej i drugiej strony posypać papryką ( szybciej nabiorą koloru i się zasmażą). Naprawdę nie ma się co bać papryki dzieciaki ją lubią - jest w ketchupie.