Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super:*
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10370
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336720
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4203
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423389
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10370
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336720
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4203
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423389
Składniki
Banany obrać, rozgnieść widelcem, wymieszać z ciepłą oliwą i aromatem waniliowym. W osobnej misce wymieszać ze sobą wszystkie suche składniki, tj. płatki, migdały, wiórki, cynamon, sól i proszek do pieczenia. Wymieszać. Do suchych składników dodać banany z oliwą, wymieszać i zagnieść masę. Na końcu dodać czekoladę. Z masy formować kulki wielkości orzecha włoskiego, lekko rozpłaszczać i układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, zachowując odstępy między ciasteczkami. Wstawić do piekarnika. Piec ok. 12-15 minut w 175 stopniach.