Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa godna wytrawnego smakosza
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10224
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2854
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1967
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 751
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10224
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2854
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1967
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 751
Składniki
Rybę doprawić i usmażyć w panierce : mąka , bułka tarta, jajko Sos Na oleju podsmażyć cebule dodać trochę wody, wrzucić morele, paprykę , keczup, doprawić solą pieprzem i papryką chwilkę poddusić Układać w naczyniu żaroodpornym - warstwa ryby warstwa sosu z warzywami, tak po 2 warstwy Wstawić na 10 min do piekarnika by smaki się połączyły.