Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa godna wytrawnego smakosza
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1062
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1069
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2121
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1062
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1069
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2121
Składniki
Rybę doprawić i usmażyć w panierce : mąka , bułka tarta, jajko Sos Na oleju podsmażyć cebule dodać trochę wody, wrzucić morele, paprykę , keczup, doprawić solą pieprzem i papryką chwilkę poddusić Układać w naczyniu żaroodpornym - warstwa ryby warstwa sosu z warzywami, tak po 2 warstwy Wstawić na 10 min do piekarnika by smaki się połączyły.