Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa godna wytrawnego smakosza
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1728
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3090
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1169
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1938
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1728
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3090
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1169
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1938
Składniki
Rybę doprawić i usmażyć w panierce : mąka , bułka tarta, jajko Sos Na oleju podsmażyć cebule dodać trochę wody, wrzucić morele, paprykę , keczup, doprawić solą pieprzem i papryką chwilkę poddusić Układać w naczyniu żaroodpornym - warstwa ryby warstwa sosu z warzywami, tak po 2 warstwy Wstawić na 10 min do piekarnika by smaki się połączyły.