Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15189
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15189
Składniki
Mieso ryby oddzielic od skory i kosci. Z filetow wykroic 8 kwadratowych kawalkow, reszte ryby przepuscic przez praske lub drobno posiekac. Twarozek utrzec z jajkami na krem, dodac rozdrobniona rybe, doprawic sokiem z cytryny, sola i pieprzem. Osiem babaeczkowych foremek natluscic i rozlozyc do nich krem rybny. Wstawic do piekarnika nagrzanego do 160 stopni na 30 minut. Salate podzielic na liscie, doprawic oliwa, octem, sola i pieprzem. Gotowe paszteciki wykladac na talerze, ulkadajac obok po jednym fileciku i porcji salaty. Przybrac czastkami cytryny.