Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94090
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2788
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3576
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1658
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2344
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94090
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2788
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3576
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1658
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2344
Składniki
Mieso ryby oddzielic od skory i kosci. Z filetow wykroic 8 kwadratowych kawalkow, reszte ryby przepuscic przez praske lub drobno posiekac. Twarozek utrzec z jajkami na krem, dodac rozdrobniona rybe, doprawic sokiem z cytryny, sola i pieprzem. Osiem babaeczkowych foremek natluscic i rozlozyc do nich krem rybny. Wstawic do piekarnika nagrzanego do 160 stopni na 30 minut. Salate podzielic na liscie, doprawic oliwa, octem, sola i pieprzem. Gotowe paszteciki wykladac na talerze, ulkadajac obok po jednym fileciku i porcji salaty. Przybrac czastkami cytryny.