Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2783
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3931
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 769
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2783
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3931
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 769
Składniki
Mieso ryby oddzielic od skory i kosci. Z filetow wykroic 8 kwadratowych kawalkow, reszte ryby przepuscic przez praske lub drobno posiekac. Twarozek utrzec z jajkami na krem, dodac rozdrobniona rybe, doprawic sokiem z cytryny, sola i pieprzem. Osiem babaeczkowych foremek natluscic i rozlozyc do nich krem rybny. Wstawic do piekarnika nagrzanego do 160 stopni na 30 minut. Salate podzielic na liscie, doprawic oliwa, octem, sola i pieprzem. Gotowe paszteciki wykladac na talerze, ulkadajac obok po jednym fileciku i porcji salaty. Przybrac czastkami cytryny.