Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,smaczne,jako dodatek do zup lub samodzielne danie:)
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2933
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6746
Składniki
Drożdże miesza się ze śmietaną. Mąkę sieka się nożem z tłuszczem i solą. Dodaje się śmietanę z drożdżami i wszystko razem zagniata.
Pieczarki uduszone na cebuli zmiksowac,doprawic do smaku.Ja dodałam czubricy,podnosi smak wszystkich warzyw.
Ciasto rozwałkowac,układac ruloniki farszu,zwinąc w rurkę,pociąc na kawałki,ułożyc na blaszce na papierze do pieczenia
piec w 180 stopniach ok 20 -25 min