Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOBRY SPOSÓB NA PYSZNĄ PRZEKĄSKĘ:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3855
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414784
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2401
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3855
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414784
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2401
Składniki
Z umytych i oczyszczonych pieczarek odcinamy nózki przy kapeluszu i siekamy.
Na patelni roztapiamy masło i podduszamy pokrojone w drobną kostkę cebulę, posiekane nóżki pieczarek, roztarty z odrobiną soli czosnek i na końcu natkę pietruszki i tartą bułkę.
Farsz mieszamy, doprawiamy solą, pieprzem i studzimy.
Napełniamy farszem kapelusze pieczarek i układamy je na blasze, w piekarniku rozgrzanym do 140 stopni.
Pieczemy około 20 minut
Smacznego:)