Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOBRY SPOSÓB NA PYSZNĄ PRZEKĄSKĘ:)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7676
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2854
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7676
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2854
Składniki
Z umytych i oczyszczonych pieczarek odcinamy nózki przy kapeluszu i siekamy.
Na patelni roztapiamy masło i podduszamy pokrojone w drobną kostkę cebulę, posiekane nóżki pieczarek, roztarty z odrobiną soli czosnek i na końcu natkę pietruszki i tartą bułkę.
Farsz mieszamy, doprawiamy solą, pieprzem i studzimy.
Napełniamy farszem kapelusze pieczarek i układamy je na blasze, w piekarniku rozgrzanym do 140 stopni.
Pieczemy około 20 minut
Smacznego:)