Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOBRY SPOSÓB NA PYSZNĄ PRZEKĄSKĘ:)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 36
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 106
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 16
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 36
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 106
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 16
Składniki
Z umytych i oczyszczonych pieczarek odcinamy nózki przy kapeluszu i siekamy.
Na patelni roztapiamy masło i podduszamy pokrojone w drobną kostkę cebulę, posiekane nóżki pieczarek, roztarty z odrobiną soli czosnek i na końcu natkę pietruszki i tartą bułkę.
Farsz mieszamy, doprawiamy solą, pieprzem i studzimy.
Napełniamy farszem kapelusze pieczarek i układamy je na blasze, w piekarniku rozgrzanym do 140 stopni.
Pieczemy około 20 minut
Smacznego:)