Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczarki w takiej postaci są po prostu pycha :)
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8643
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7222
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4934
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327867
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8643
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7222
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4934
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327867
Składniki
Pieczarki myjemy i osuszamy. Wycinamy ogonki wraz z niewielką częścią wnętrza kapeluszy. Kapelusze odkładamy, resztę pieczarek siekamy drobno wraz z cebulą i podsmażamy na oliwie dodając przyprawy (farsz musi być pikantny)
Przyrządzony farsz wkładamy do kapeluszy, obtaczamy w jajku i bułce i smażymy około 10 minut po każdej stronie (najpierw pieczarki układamy na patelni farszem do dołu.