Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10302
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12750
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4512
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10302
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12750
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4512
Składniki
pieczarki pokroić i udusic z cebula
serek topiony rozpuscic w mleku...dodac do tego bulion....wszystko wlac do uduszonych pieczarek
z masła i mąki zrobic jasna zasmażke...dodać ja do pieczarek
doprawic do smaku przyprawami
na końcu dodac duzo posiekanej natki pietruszki
jeśli masa pieczarkowa nie jest wystarczajaco gesta zagęścić mąką z dodatkiem wody...konsystencja ma być gęsta
Na nalesniku kładziemy plasterek szynki...na szynke mase pieczarkowa...i zwijamy w rulonik...wierzch posypujemy startym żółtym serem.....i zapiekamy...podajemy z czerwonym barszczem