Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8480
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2973
Polecam.
Odsłon: 1725
Polecam.
Odsłon: 499
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8480
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2973
Polecam.
Odsłon: 1725
Polecam.
Odsłon: 499
Składniki
Pieczarki obieramy,myjemy,kroimy w mniejsze cząstki. Mąkę wsypujemy do garnka dodajemy jajko i trochę wody(na oko ma wyjść z tego gęste ciasto nalesnikowe)solimy,pieprzymy.Miksujemy na gładkie dosyć gęste ciasto.
Pieczarki maczamy w ciescie tak by były nim całe pokryte.smazymy w głebokim oleju aż będą złociste:)
Podajemy z sosem np czosnkowym.