Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie wegetarianskie.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414394
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2295
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414394
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2295
Składniki
Z maki i jajek wyrobic ciasto pierogowe.Ser feta wymieszac ze swiezym drobno posiekanym koperkiem.Ciasto podzielic na dwie czesci i rozwalkowac obie.Na rozwalkowane ciasto nakladac male kopulki masy serowej a nastepnie przykryc calosc drugim rozwalkowanym ciastem-Radelkiem wykrawac male pierozki.Wrzucac pierozki na wrzaca osolona wode i gotowac do miekkosci.Podawac z uprazonymi na masle drobno posiekanymi orzechami wloskimi.