Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie wegetarianskie.
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3299
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3299
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Z maki i jajek wyrobic ciasto pierogowe.Ser feta wymieszac ze swiezym drobno posiekanym koperkiem.Ciasto podzielic na dwie czesci i rozwalkowac obie.Na rozwalkowane ciasto nakladac male kopulki masy serowej a nastepnie przykryc calosc drugim rozwalkowanym ciastem-Radelkiem wykrawac male pierozki.Wrzucac pierozki na wrzaca osolona wode i gotowac do miekkosci.Podawac z uprazonymi na masle drobno posiekanymi orzechami wloskimi.