Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie wegetarianskie.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 887
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 516
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 887
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 516
Składniki
Z maki i jajek wyrobic ciasto pierogowe.Ser feta wymieszac ze swiezym drobno posiekanym koperkiem.Ciasto podzielic na dwie czesci i rozwalkowac obie.Na rozwalkowane ciasto nakladac male kopulki masy serowej a nastepnie przykryc calosc drugim rozwalkowanym ciastem-Radelkiem wykrawac male pierozki.Wrzucac pierozki na wrzaca osolona wode i gotowac do miekkosci.Podawac z uprazonymi na masle drobno posiekanymi orzechami wloskimi.