Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś o bardzo oryginalnym smaku, znakomita na proszoną kolacje lub codzienny obiad.
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8496
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 337
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5158
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4912
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45198
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8496
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 337
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5158
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4912
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45198
Składniki
Pierś z kurczaka oczyścić z błony,opłukać i pokroić na cienkie paseczki, miód wymieszać z musztardą i przyprawami, kurczaka zalać marynatą i odstawić do lodówki na minimum godzinę,(najlepiej na całą noc) kurczaka w żaroodpornym naczyniu wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni, po około 30-40 minutach potrawa jest gotowa. Swietnie smakuje z ryżem lub kaszą kus kus,