Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś o bardzo oryginalnym smaku, znakomita na proszoną kolacje lub codzienny obiad.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3980
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415560
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2608
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3980
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415560
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2608
Składniki
Pierś z kurczaka oczyścić z błony,opłukać i pokroić na cienkie paseczki, miód wymieszać z musztardą i przyprawami, kurczaka zalać marynatą i odstawić do lodówki na minimum godzinę,(najlepiej na całą noc) kurczaka w żaroodpornym naczyniu wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni, po około 30-40 minutach potrawa jest gotowa. Swietnie smakuje z ryżem lub kaszą kus kus,