Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś o bardzo oryginalnym smaku, znakomita na proszoną kolacje lub codzienny obiad.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1124
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 1293
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1224
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 293
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1124
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 1293
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1224
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 293
Składniki
Pierś z kurczaka oczyścić z błony,opłukać i pokroić na cienkie paseczki, miód wymieszać z musztardą i przyprawami, kurczaka zalać marynatą i odstawić do lodówki na minimum godzinę,(najlepiej na całą noc) kurczaka w żaroodpornym naczyniu wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni, po około 30-40 minutach potrawa jest gotowa. Swietnie smakuje z ryżem lub kaszą kus kus,