Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na wykorzystanie cukinii i inną wersję pizzy :)
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1558
Potrzebny był mi jogurt sojowy. Najpierw więc nauczyłam się robić własne domo...
Odsłon: 22
Szybkie i tanie całoroczne ciasto z owocami możesz użyć świeżych owoców sezon...
Odsłon: 1456
Smaczna jarska młoda kapusta duszona z marchewką , koperkiem i szczypiorkiem...
Odsłon: 3706
Prosty i smaczny deserek galaretki z bitą śmietaną idealny na upalne dni.
Odsłon: 682
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1558
Potrzebny był mi jogurt sojowy. Najpierw więc nauczyłam się robić własne domo...
Odsłon: 22
Szybkie i tanie całoroczne ciasto z owocami możesz użyć świeżych owoców sezon...
Odsłon: 1456
Smaczna jarska młoda kapusta duszona z marchewką , koperkiem i szczypiorkiem...
Odsłon: 3706
Prosty i smaczny deserek galaretki z bitą śmietaną idealny na upalne dni.
Odsłon: 682
Składniki
Cukinię kroimy w cienkie plasterki, solimy i odstawiamy. Gdy puści sok, odsączamy na sicie. Pomidora kroimy w kosteczkę. Tuńczyka odcedzamy. Świeżą bazylię drobno siekamy.
Ciasto wykładamy na wysmarowanej olejem tortownicy (o śr. ok 26 cm). Smarujemy ketchupem i posypujemy przyprawą do pizzy. Układamy cukinię, tak aby plastry zachodziły na siebie. Wykładamy tuńczyka, pomidora i posypujemy świeżą bazylią. Pieczemy w 180 stopniach. Wyjmujemy, posypujemy serem i wstawiamy do piecyka, żeby rozpuścił się ser. Smacznego :)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12596
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 6202