Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wiee osób nie lubi wątróbki, ja też, oprócz placków wątrobianych....
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34100
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34100
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Składniki
wątrobe zmielić razem z cebulką, dodać mąkę około 2-3 łyżki, powstaną drobne grudki,ale tak ma być. Doprawic solą i pieprzem według uznania. Smażyć na rozgrzanym oleju, na małym ogniu aż sie zbrązowieją. Podawać z ziemniakami i kiszoną kapustą.