Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wiee osób nie lubi wątróbki, ja też, oprócz placków wątrobianych....
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 213
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4495
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12188
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6909
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5650
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 213
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4495
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12188
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6909
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5650
Składniki
wątrobe zmielić razem z cebulką, dodać mąkę około 2-3 łyżki, powstaną drobne grudki,ale tak ma być. Doprawic solą i pieprzem według uznania. Smażyć na rozgrzanym oleju, na małym ogniu aż sie zbrązowieją. Podawać z ziemniakami i kiszoną kapustą.