Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8421
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1224
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10131
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4620
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 669
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8421
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1224
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10131
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4620
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 669
Składniki
cebule obrać gotować w lekko osolonej wodzie do 10 min. Wyjąć cedzakiem ostudzić delikatnie wyjąć środki. Środki cebuli fasolę dodać rozmaryn sol pieprz zmiksować na papke .Przygotowaną masę wypełniać cebule .
Żaroodporne naczynie wysmarować masłem ułożyć ćiasno .Po wierzchu posypać drobno pośiekanymi orzechami i grudkami masła . Piekarnik 200 stop. około 20 min. Może być dodatek do pieczeni !!