Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4076
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11173
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6414
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5437
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13403
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5172
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4076
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11173
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6414
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5437
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13403
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5172
Składniki
cebule obrać gotować w lekko osolonej wodzie do 10 min. Wyjąć cedzakiem ostudzić delikatnie wyjąć środki. Środki cebuli fasolę dodać rozmaryn sol pieprz zmiksować na papke .Przygotowaną masę wypełniać cebule .
Żaroodporne naczynie wysmarować masłem ułożyć ćiasno .Po wierzchu posypać drobno pośiekanymi orzechami i grudkami masła . Piekarnik 200 stop. około 20 min. Może być dodatek do pieczeni !!