Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A co tu pisać jak już ślinka leci
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2518
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3439
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1510
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2212
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2518
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3439
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1510
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2212
Składniki
Marynata: Czosnek i zioła (posiekane), sok z 1/2 cytryny, olej i przyprawy wymieszać , ryby posmarować marynatą na zewnątrz i od wewnątrz, odstawić najlepiej na min 1 godz. Sos: Żółtko rozgnieść, dodać musztardę i jogurt , białko drobno posiekać cebule pokroić w kosteczkę, dodać zieleninę i sok z cytryny, wszystko razem wymieszać, doprawić solą i pieprzem, odstawić. Pstrągi owinąć w folie i upiec. Podawać polane sosem z pieczonymi ziemniakami lub chrupiącymi bułeczkami