Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A co tu pisać jak już ślinka leci
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1156
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4162
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 348
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1156
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4162
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 348
Składniki
Marynata: Czosnek i zioła (posiekane), sok z 1/2 cytryny, olej i przyprawy wymieszać , ryby posmarować marynatą na zewnątrz i od wewnątrz, odstawić najlepiej na min 1 godz. Sos: Żółtko rozgnieść, dodać musztardę i jogurt , białko drobno posiekać cebule pokroić w kosteczkę, dodać zieleninę i sok z cytryny, wszystko razem wymieszać, doprawić solą i pieprzem, odstawić. Pstrągi owinąć w folie i upiec. Podawać polane sosem z pieczonymi ziemniakami lub chrupiącymi bułeczkami