Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A co tu pisać jak już ślinka leci
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7796
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 268
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2960
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7796
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 268
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2960
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 578
Składniki
Marynata: Czosnek i zioła (posiekane), sok z 1/2 cytryny, olej i przyprawy wymieszać , ryby posmarować marynatą na zewnątrz i od wewnątrz, odstawić najlepiej na min 1 godz. Sos: Żółtko rozgnieść, dodać musztardę i jogurt , białko drobno posiekać cebule pokroić w kosteczkę, dodać zieleninę i sok z cytryny, wszystko razem wymieszać, doprawić solą i pieprzem, odstawić. Pstrągi owinąć w folie i upiec. Podawać polane sosem z pieczonymi ziemniakami lub chrupiącymi bułeczkami