Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A co tu pisać jak już ślinka leci
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2601
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 105026
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2040
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5909
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2601
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 105026
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2040
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5909
Składniki
Marynata: Czosnek i zioła (posiekane), sok z 1/2 cytryny, olej i przyprawy wymieszać , ryby posmarować marynatą na zewnątrz i od wewnątrz, odstawić najlepiej na min 1 godz. Sos: Żółtko rozgnieść, dodać musztardę i jogurt , białko drobno posiekać cebule pokroić w kosteczkę, dodać zieleninę i sok z cytryny, wszystko razem wymieszać, doprawić solą i pieprzem, odstawić. Pstrągi owinąć w folie i upiec. Podawać polane sosem z pieczonymi ziemniakami lub chrupiącymi bułeczkami