Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne Racuszki z jabłkami według przepisu mojego taty :)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 189
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 71
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 189
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 71
Składniki
Mąkę, cukier waniliowy, cynamon oraz 1 całe jajko i dwa żółtka rozmieszać stopniowo z mlekiem.
Następnie dodać obrane i potarte jabłka, ubić na sztywno pianę z 2 białek i delikatnie wymieszać z ciastem.
Smażyć racuchy, a następnie posypać cukrem i podawać z łyżeczką śmietany 12%.
Życzę Smacznego !