Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa bardzo smaczna jako drugie danie lub jako danie gorące na przyjęciu.
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1016
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 190
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1016
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 190
Składniki
Składniki na masę mięsną włożyć do miski i dobrze wyrobić. podzielić na 4 części. Każdą parówkę ciasno owinąć liściem kapusty i obłożyć masą mięsną. Powstanie duża rolada. Rolady obsmażyć na gorącym oleju żeby mięso się dobrze skleiło. Przełożyć do rondla zalać gorącym wywarem który można zrobić z kostki rosołowej lub wg własnego uznania. Dusić 30 min. Podawać z ziemniakami i kapustą lub innymi jarzynami, surówkami, pasują wszystkie. Smacznego