Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424800
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10645
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336932
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424800
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10645
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336932
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4737
Składniki
Z MĄKI, 1/2 SZKL. WODY I WEGETY WYROBIĆ CIASTO GĘŚCIEJSZE NIŻ NA NALEŚNIKI. POKROIĆ PŁATY RYBNE, OBTACZAĆ JE W CIEŚCIE I SMAŻYĆ.
CEBULĘ, OGÓRKI I PAPRYKĘ POKROIĆ W KOSTKĘ I WYMIESZAĆ. W NACZYNIU UŁOŻYĆ NA PRZEMIAN RYBĘ I WYMIESZANE WARZYWA.
Z RESZTY WODY, OLEJU, KECZUPU, PRZECIERU POMIDOROWEGO, CUKRU, OCTU I SOLI UGOTOWAĆ ZALEWĘ. gORĄCĄ ZALEWĄ ZALAĆ RYBĘ I WARZYWA. ZOSTAWIĆ DO WYSTYGNIĘCIA. NAJLEPSZA NA DRUGI DZIEŃ KIEDY RYBA UŻ WSIĄKNIE ZALEWĘ.