Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25443
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19097
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 21484
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25443
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19097
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 21484
Składniki
Z MĄKI, 1/2 SZKL. WODY I WEGETY WYROBIĆ CIASTO GĘŚCIEJSZE NIŻ NA NALEŚNIKI. POKROIĆ PŁATY RYBNE, OBTACZAĆ JE W CIEŚCIE I SMAŻYĆ.
CEBULĘ, OGÓRKI I PAPRYKĘ POKROIĆ W KOSTKĘ I WYMIESZAĆ. W NACZYNIU UŁOŻYĆ NA PRZEMIAN RYBĘ I WYMIESZANE WARZYWA.
Z RESZTY WODY, OLEJU, KECZUPU, PRZECIERU POMIDOROWEGO, CUKRU, OCTU I SOLI UGOTOWAĆ ZALEWĘ. gORĄCĄ ZALEWĄ ZALAĆ RYBĘ I WARZYWA. ZOSTAWIĆ DO WYSTYGNIĘCIA. NAJLEPSZA NA DRUGI DZIEŃ KIEDY RYBA UŻ WSIĄKNIE ZALEWĘ.