Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1427
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1427
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Składniki
Z MĄKI, 1/2 SZKL. WODY I WEGETY WYROBIĆ CIASTO GĘŚCIEJSZE NIŻ NA NALEŚNIKI. POKROIĆ PŁATY RYBNE, OBTACZAĆ JE W CIEŚCIE I SMAŻYĆ.
CEBULĘ, OGÓRKI I PAPRYKĘ POKROIĆ W KOSTKĘ I WYMIESZAĆ. W NACZYNIU UŁOŻYĆ NA PRZEMIAN RYBĘ I WYMIESZANE WARZYWA.
Z RESZTY WODY, OLEJU, KECZUPU, PRZECIERU POMIDOROWEGO, CUKRU, OCTU I SOLI UGOTOWAĆ ZALEWĘ. gORĄCĄ ZALEWĄ ZALAĆ RYBĘ I WARZYWA. ZOSTAWIĆ DO WYSTYGNIĘCIA. NAJLEPSZA NA DRUGI DZIEŃ KIEDY RYBA UŻ WSIĄKNIE ZALEWĘ.