Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4433
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 199
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20856
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9567
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1100
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4433
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 199
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20856
Składniki
Z MĄKI, 1/2 SZKL. WODY I WEGETY WYROBIĆ CIASTO GĘŚCIEJSZE NIŻ NA NALEŚNIKI. POKROIĆ PŁATY RYBNE, OBTACZAĆ JE W CIEŚCIE I SMAŻYĆ.
CEBULĘ, OGÓRKI I PAPRYKĘ POKROIĆ W KOSTKĘ I WYMIESZAĆ. W NACZYNIU UŁOŻYĆ NA PRZEMIAN RYBĘ I WYMIESZANE WARZYWA.
Z RESZTY WODY, OLEJU, KECZUPU, PRZECIERU POMIDOROWEGO, CUKRU, OCTU I SOLI UGOTOWAĆ ZALEWĘ. gORĄCĄ ZALEWĄ ZALAĆ RYBĘ I WARZYWA. ZOSTAWIĆ DO WYSTYGNIĘCIA. NAJLEPSZA NA DRUGI DZIEŃ KIEDY RYBA UŻ WSIĄKNIE ZALEWĘ.