Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12287
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1385
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13057
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5258
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12287
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1385
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13057
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5258
Składniki
Z MĄKI, 1/2 SZKL. WODY I WEGETY WYROBIĆ CIASTO GĘŚCIEJSZE NIŻ NA NALEŚNIKI. POKROIĆ PŁATY RYBNE, OBTACZAĆ JE W CIEŚCIE I SMAŻYĆ.
CEBULĘ, OGÓRKI I PAPRYKĘ POKROIĆ W KOSTKĘ I WYMIESZAĆ. W NACZYNIU UŁOŻYĆ NA PRZEMIAN RYBĘ I WYMIESZANE WARZYWA.
Z RESZTY WODY, OLEJU, KECZUPU, PRZECIERU POMIDOROWEGO, CUKRU, OCTU I SOLI UGOTOWAĆ ZALEWĘ. gORĄCĄ ZALEWĄ ZALAĆ RYBĘ I WARZYWA. ZOSTAWIĆ DO WYSTYGNIĘCIA. NAJLEPSZA NA DRUGI DZIEŃ KIEDY RYBA UŻ WSIĄKNIE ZALEWĘ.