Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś wspaniałego:))Mój teść przepada za tą rybką!!!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8544
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3012
Polecam.
Odsłon: 1787
Polecam.
Odsłon: 511
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8544
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3012
Polecam.
Odsłon: 1787
Polecam.
Odsłon: 511
Składniki
Robimy ciasto naleśnikowe i obtaczamy w nim kawałki rybki wcześniej posolonej i popieprzonej i pieczemy
Cebulę kroimy w talarki i smażymy
ogórki i paprykę kroimy w paski
Zalewę gotujemy chwilkę
Układamy warstwami :ryba,cebula,ogórki,papryka i każdą warstwę zalewamy ciepłą zalewą
Rybka najlepiej smakuje następnego dnia
Smacznego!!!