Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś wspaniałego:))Mój teść przepada za tą rybką!!!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3761
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 704
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3761
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 384
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 704
Składniki
Robimy ciasto naleśnikowe i obtaczamy w nim kawałki rybki wcześniej posolonej i popieprzonej i pieczemy
Cebulę kroimy w talarki i smażymy
ogórki i paprykę kroimy w paski
Zalewę gotujemy chwilkę
Układamy warstwami :ryba,cebula,ogórki,papryka i każdą warstwę zalewamy ciepłą zalewą
Rybka najlepiej smakuje następnego dnia
Smacznego!!!