Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś wspaniałego:))Mój teść przepada za tą rybką!!!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 490
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 286
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1466
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 490
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 286
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1466
Składniki
Robimy ciasto naleśnikowe i obtaczamy w nim kawałki rybki wcześniej posolonej i popieprzonej i pieczemy
Cebulę kroimy w talarki i smażymy
ogórki i paprykę kroimy w paski
Zalewę gotujemy chwilkę
Układamy warstwami :ryba,cebula,ogórki,papryka i każdą warstwę zalewamy ciepłą zalewą
Rybka najlepiej smakuje następnego dnia
Smacznego!!!