Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rybka pelna aromatu, swietnie nadaje sie na świeta i wszelkie "imprezki" rodzinno towazyskie. Rybkę ta zazwyczaj przygotowuję 3-5 dni przed podaniem i przechowuję w zimnym miejscu- lodowka albo balkon.
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3520
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4300
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74359
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3520
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4300
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74359
Składniki
rybke pokrojoną w niewielkie kawaleczki i przyprawiona sola pieprzem( mozna lekko posypać czosnkiem granulowanym) usmazyc tradycyjnie w ciescie nalesnikowym
wszystkie skladniki zalewy prócz ketchapu i koncentratu zagotować, 3 do zagotowanej zalewy dodac po sloiczku koncentratu i ketchapu i dokladnie wymieszać, przestudzić, 4. schlodzona zalewa zalac przygotowana w naczyniu usmazona rybkę 5.podawać nie predzej niż po 2-3 dniach zapewniam PALCE LIZAC!!!