Do góry

Przekąski Przepis na:

Sałatka obiadowa na ciepło

Sałatka obiadowa na ciepło

Autor:

Przepisów i artykułów: 17 Ocena: 305

Dodano:

Odsłon: 7234

Obiadowa sałatka na ciepło

Składniki

  • pieczarki, 0,5 kg
  • papryka, 1 szt
  • kapusta pekińska, połówka
  • cebula, 1 sztuka
  • przyprawy: wegeta, peprz, zioła prowansalskie, wg uznania
  • margaryna, do smażenia
  • pietruszka, do posypania
3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Sałatka obiadowa na ciepło

Przygotowanie

  1. Pieczarki, papryke, cebulę kroimy w grubą kostkę i podsmażamy na margarynie lub maśle. Na koniec dodajemy pokrojoną w kostkę kapustę pekińską i dusimy przez chwilę. doprawiamy do smaku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń