Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką sałatkę robię co roku na wielkanoc i nie tylko. Doskonała
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12816
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4564
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10375
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5975
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12816
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4564
Składniki
Otwieramy puszki z kukurydzą i ananasem, odlewamy wodę. Jeśli ananasy są duże - kroimy je w kosteczkę. Kroimy pora na talarki, wcześniej należy go spażyć. Wszystko wkładamy do miski. Ugotowane na twardo jajka kroimy w kosteczkę, podobnie i szynkę. Mieszamy wszystkie składniki i dodajemy majonez. Całość przyprawiamy solą i pieprzem. Przed podaniem dobrze jest zmrozić.